Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom regniga nätter

Jag kan inte hindra det
måste le
där jag går
genom regniga nätter.
Hjälplös i kärlekens förvirring
lycklig och berusad
av underbara dofter.
Ögon som undersöker,
förstår,
och rosor till kinder
leenden som aldrig tar slut
eller dömer
och så stor likhet.
Hur kan en enda
se något enda
i någon annan?




Fri vers av Konnichiwa
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-29 18:48



Bookmark and Share


  Erikjohansson
Fin
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Konnichiwa