Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosor för att minnas

Rosor till minne. Vet du inte att du vad här för att finnas?

Men bilderna och skratten är här och betyder, jag påminns ändå varje dag.

Det känns fel att fortsätta, som inget har hänt. Men när döden pratar så lyssnar vi.

Vi använder rosor för att minnas.




Fri vers av Ellanpellan
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-29 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellanpellan