Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet lever genom mig

Att dagligen
få kämpa

kämpa om att
få leva

vara värd
ett liv

ha ett
värde

minnet av
barndommen

borta

barnet
som inget vill
minnas

tomt

vad är där
för minnen

kommer dessa
minnen tillbaka

kan jag
leva

får jag
leva

livet

lever genom
mig.




Fri vers av Desire'e
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-29 19:51



Bookmark and Share


  blaite
smärta och smärta shit..blaite
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e