Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningar

Jag har en massa ord inom mig
en massa meningar
Om sånt man aldrig tänker på

Sånt som anses oväsentligt
Men som är en stor del av helheten

Jag vill att du ska se alla dessa ord
Hitta alla dessa små pusselbitar

För jag vill göra dig hel, mamma

Det finns så mycket mer
Än den bråkdel ditt öga ser




Fri vers av DuFårBaraEttLiv
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-29 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DuFårBaraEttLiv
DuFårBaraEttLiv