Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans

Det ljusa är beroende av det mörka
Det mörka av det ljusa

Allt kan inte vara ljust jämt
Det måste finnas någon slags balans

Du blir inte lyckligare
Även om jag skulle tända alla stjärnor för dig
När du har det som mörkast

Du måste vara långt där nere först
För att kunna ta dig upp

Du måste genomlida mörker
För att verkligen se ljuset

Som någon smart person en gång sa:
"Det är i motvinden som draken stiger"




Fri vers av DuFårBaraEttLiv
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-29 22:17



Bookmark and Share


  thyra
Insiktens kloka ord! Fint!
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

DuFårBaraEttLiv
DuFårBaraEttLiv