Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

Naken

Att stå kvar
De som inte gör det
förstår ingenting
De är inte tydliga
De är inte riktigt ärliga
De har som räven
oftast en reträttväg
Deras språk svajar
alltid en smula
Sätter de ner foten
försäkrar de sig om
att den går att flytta
Det finns något mellan dem
och dem själva som gör
att de inte utsätter sig
Kanske har de
berövats sig själva
Att utsätta sig är annars
det enda rätta
att sakna
stöd
att stå kvar
på samma plats
när alla har lämnat den
att stå kvar när platsen
har lämnat platsen
när benen har
lämnat kroppen
att stå kvar




Fri vers av Gunnar Odhner
Läst 446 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-30 11:13



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det här är mycket bra. Jag tror jag förstår vad du menar. Det är något mycket svårt, men ibland måste man göra det svåra. Ibland måste man våga stå kvar fast man egentligen inte vågar. För att inte förlora sig själv.
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Odhner
Gunnar Odhner