Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexobjekt

Visst, jag är kvinna
du är man.
Jag är skör och jmjuk
ett attribut?

Dina hävdeslsebehov
skapar tvivel
kuvar din feminitet.
(Rädd) stor och stark
vill du avsluta
vår sexakt.

Jag bär liv
vad kan du mäta det i?




Fri vers av Maya
Läst 558 gånger
Publicerad 2005-09-19 12:53



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Gillar den här ! Den har DET.
2005-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya