Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här uppifrån är Du, Min Människa

______________________________________________________________

När jag ser dig, säger du

ser jag inget annat.

Här uppifrån Är Du, min Människa

ett frö för mig

ett korn, en tid.



Bland splittras glas

gnistrar ljuset genom dig

som en Diamant, Kristallen

inom dig, delar

som leder.



Var i stunden, kära du

Här uppifrån ser jag, igenom

Ditt spektrum, bländar mig

I det ljuset, lev.

______________________________________________________________







Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-30 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP