Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla fötter

Ett silverfrostat hjärta klapprar
Kalla fötter under det nariga snötäcket
En gnistrande bur av istappar
Låt mig värma dig med vinterdäcket




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-09-19 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön