Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilar under körsbärsblom

En gammal trädgård

vilar under körsbärsblom.

Humlorna surrar.




Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 530 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-01 13:33



Bookmark and Share


  Maria T
Jag hör humlesurret
2009-05-24

  noname_realmind
Vilken vacker bild!
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Annika J