Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fem små vildsvinskultingar...

 

ett tu tre fyra fem små vildsvinsbarn raskade fram ur skogsbrynet för att nosa på den märkliga varelsen som stövlade fram på skogspromenad..

men först kom mamma vildsvin och pustade och frustade så Micke trodde där var en älg och spanade för att se skogens konung.. men så var det inte.. där knallade rakt förbi fru vildsvin istället.. inte brydde hon sig om Micke inte, han såg väl helt ofarlig ut kan jag tro..

Micke var ju nöjd och glad.. det är inte alla som har sett ett vildsvin i vilda naturen.. men då hör han ett nätt trummande mot marken och vips kommer de fem små kultingar traskande rakt emot Micke.. hej och hå nu var dom ju nästan framme dom små sötnosarna.. nöff nöff sniffade dom i luften och Micke stod blickstilla.. han trodde knappt sina ögon. Jaa, där stod dom ett tag och bekantade sig med varann och sen kom pappa vildsvin barskt trummande med sina korta ben.. men inte heller han brydde sig så mycket om Micke utan pustade och frustade även han och kallde på sina kultingar som då tyckte det var bäst att lyda pappsen..

Hejdå trynade kultingarna och trippade iväg i gemensam tropp...

Kvar stod Micke en stund och undrade vad som egentligen skett..




Övriga genrer av micke marin
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-01 14:57



Bookmark and Share


  Blåbäret
vilken skogsmulle du är!
vildsvin i denna bemärkelse, ute i naturen, har jag nog aldrig sett, nej
de har varit under andra former...
2009-05-03

  korpfjäder
Oj vilket äventyr! Visst är småtrynen söta att se - och du hade flyt som lyckades träffa en trevlig familj dessutom. Somliga kan ha lite dåligt morgonhumör...
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin