Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utifrån sina egna rädslor eller kappsäck

Att
anta

att
tro

att en
person

är på ett visst vis
eller att
utläsa något
som inte
finns där

är
sorgligt

obegripligt

att
förkasta någon

utifrån
dessa fantasier

är
beklagligt

men

alla gör vi
våra val

utifrån

att det är det
bästa valet

för oss

i just
den
situationen

utifrån

dom
erfarenheterna
vi har

men

sorgligt
när

när valen
besluten

inte blir utifrån
en öppen
kommunikation

utan

från
antagande

utifrån
sina egna
rädslor

och

sin egen
kappsäck.




Fri vers av Desire'e
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-01 17:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Viktigfångat!
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e