Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄNGTANS ÄLSKOGSDRÖMMAR VARA EFTERSTRÄVANSVÄRD

 

 

Tröttare än tröttast kroppen vill inte

Huvudet är trött orken är borta

Nu är jag sannerligen trött sova bort min trötthet

Går det? jag sov mycket inatt med vakna ofta även

Drömde konstant om hur mitt sexliv blev aktiverat igen

Sån sex har jag inte haft på länge som i drömmen inatt

Älskling sa jag till mannen jag hade älskog med

Du är så skön så undertbart skön och så upplöstes jag i extasens vingar mig bar mig till himmelriket av underbar njutningens orgasm 

Vem var du i min dröm inatt vilken man gjorde mig totalt matt och helt tillfredställd du underbara man inatt

Inatt inatt kom till mig

Kom åter till mig      




Fri vers av Fånga dagen
Läst 432 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-01 18:07



Bookmark and Share


  Ronny Berk
sinnlig längtans poesi med dröms lustar, vacker bild i harmoni med texten
2009-05-14

    leelee
Sova är ett underskattat nöje....
:-)
2009-05-03

  Miss Mod
Hoppas han kommer tillbaka.
2009-05-03

  agneta pichler
*ler*
2009-05-02

  Eaglemountains VIP
Underbar poesi, även jag önskar drömma, då verkligheten inte gett mig den kvinna jag söker .....
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen