Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina känslor är jag

jag
känner mig
ledsen

jag
låter mig
vara ledsen

jag
känner mig

blottlagd

jag
låter mig
känna det

mina
känslor

får
finnas

mina
känslor

är
jag.





Fri vers av Desire'e
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-01 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e