Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kortfattat

Ja, jag är ju ingen talare så jag ska fatta mig kort.














Jag älskar dig.
Jag behöver inget mer än dig.




Övriga genrer av teatermask
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-01 19:33



Bookmark and Share


  zazaphira
åh vad jag gillar denna!!
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

teatermask
teatermask