Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste

Datorn är så jävla hånfull där jag sitter
i öronen har jag favoritmusik jag hade glömt bort

Varken ut eller in vet jag


En hög av böcker väntar på mig,
L Ä X O R

från skolan och huvudet värker

don't let go

jag vill skrika ut ångesten över mina skakande händer som gör ont av hala tangenter

don't give up


har skrivit en lista över allt som ska göras.
vill stryka allt nu.

skicka mail till denochdenochden om detochdetochdet
grupparbete här och grupparbete där
(jag vill inte göra dig besviken)
skriva brev till vännen från förr
(förlåt att jag inte har hunnit)
papprena äter upp mitt skrivbord vill bränna upp allt
hinna köpa det och det och allt annat vars platser gapar tomma

och DESSUTOM
hinna
ta hand om mig
älska mig
mm eller hur.

nej nu får jag dåligt samvete borde inte sitta här och skriva.
nejnejnej det skär upp min strupe

nu ska jag sluta.

måste fortsätta

måste



måste

måste sriva klart.

papprena väntar.




Fri vers av teatermask
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-04 20:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
usch ja denna press o stress, det enda du måste, är att ta det lungt.

väl förmedlat
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

teatermask
teatermask