Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan??? du höra..?

Kan du höra vinden blåsa
Genom vinden?
Om inte??? var var du
Var var du
Då..?

Kan du samtala med
Fåglar en gryning???
Om inte???
Har du någonsin
Har du någonsin...
Samtalat med ditt du..?




Fri vers av Danne
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-01 20:46



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Vacker text med stort innehåll i många frågor ställd!
Tanke som slog mig...hur kan man lyssna till mp3...när man vandrar i skogen...tja...bara ord...som flög förbi...utom kommentaren...
2009-05-01

  Sturesdotter
Att lyssna, att lära sig se - en stor konst som är väl värd att jobba på
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Danne
Danne

Mina favoriter
du vill