Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det blir vad man gör det till...


Möjligheter

Vadå ?

eller kanske.....vad å..

så vackert


Måste

mås te..

låter ju gott!


Rustik

rus tik..

hahahaha...


Gavel

gav el..

ja tack då!


Kanske

kan ske..

jag visste väl det!


Fasett

fas ett..

mycket kvar då...


Bilden klarnar

separation

negativ klang


Resulterar i något

vackert

något underhållande

annorlunda


I möjligheter...




Fri vers av sulimaa
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-01 22:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vägskäl, som Reeperbahn sjöng.
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa