Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så tyst så tyst...men ändå så dominant...


Tystnaden lever

Tystnaden

lever

sitt eget liv


Styr ställer

påverkar

din och min

eventuellt

sanna upplevelse...

av det pågående

nuet...


Kärlekstystnad

innerlig trygg

lycklig

tystnad du inte

vill bryta...


Främlingstystnad

ack så obekväm

osäker

skapar

tusen frågor

om...


Vänskapstystnad

den sköna

fullkomligt

bekväma

innerliga tystnaden

en favorittystnad

att

leva i...


Tystnaden

lever

sitt eget liv

skapar

en känsla

hos dig och mig


Likgiltighetstystnad

så kall

istappar runt

mitt hjärta

min känsla

jag är inte

viktig

osynlig...


Focuseringstystnad

kreativ

målmedvetenhet

sinnen koncentrerade

skapar

utveckling...


Ensamhetstystnad

tvetydig

potentiell

skapar liv

utveckling

frustration eller

rädsla

en mångtydig

tystnad...


Tystnaden

lever

sitt eget liv

opåverkad

av omgivningen

är den styrande

makten över

människans upplevelse

av det pågående

nuet...


Tystnaden lever...




Fri vers av sulimaa
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-01 23:07



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vackert skrivet!
2009-08-08

  issac.a.m
Underbart skrivet..
2009-05-03

  Sladjana Zubcevic
"Tystnaden

lever

sitt eget liv

opåverkad

av omgivningen

är den styrande

makten över

människans upplevelse

av det pågående

nuet...


Tystnaden lever..."
Underbart skrivet!
2009-05-03

  Larz Gustafsson VIP
Frågan är vilken atmosfär tystnaden framalstrar. Ursprunget bestämmer arten.
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa