Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek till en främling: III

Vi gav oss av söderut
lämnade asfaltsvägar bakom oss
för kullerstensgator i studentstaden

vi ägde hela världen
för en stund kändes det så
där hon satt i min famn
lyssnandes på isländska textrader

ett ögonblick att vara för evigt hos mig
men jag kan inte sluta undra
om det var en stund som blir kvar i hennes minne

eller om jag ensam får bära det finaste vi har







Fri vers av Julius Enströmér
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-02 00:13



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Och du är den mest fantastiska av romantiker jag någonsin läst.
2009-05-09

  LePenseur
Slutet var väldigt... vackert. Vackert vemod, liksom...
Gillar "ljudet" av den sista raden. Det ekar klädsamt ensamt...
Det där lät smörigt, men jag hoppas du fattar vad jag menar. Mycket snyggt, i alla fall.

isländska textrader? Jag hade ett ex som var helsåld på island, isländska etc... Hon snackade lite av det och skickade mig några sånger, en av dem var otroligt fin. En kvinna som sjöng nåt som lät "eg veit ekkí kver thu er" och dt var... fint...
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér