Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tog mitt hjärta med dig

Jag ligger blödande på het asfalt men jag känner mig fri
Du tog mitt hjärta med dig då du gick
Och jag har aldrig förr känt mig lika lätt som nu

Jag är utslagen och bränd
Trampad på och förnedrad
Men jag har aldrig varit så lycklig som nu

Lycklig över att jag inte har den där jävla klumpen i bröstet
Som talar om vilka vägar jag ska gå
Vilka vindar jag ska följa

Nu kommer du inte åt mig längre
Nu dansar jag inte till dina bitterljuva toner

Smakar inte längre dina salta kyssar

Du tog mitt hjärta med dig när du gav dig av
Jag saknar dig inte




Fri vers av DuFårBaraEttLiv
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-02 10:07



Bookmark and Share


  Glensan
Otroligt starkt
känns verkligen
när man läser texten
Bra skrivet
2009-06-25

  Karin E
Åh vad starkt! Tack för läsning med känsla.
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

DuFårBaraEttLiv
DuFårBaraEttLiv