Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄNGTANS KRAMAR

 

 

Krama mig mjukt

Omfamna min djupt

Håll om mig innerligt

Vagga mig i din famn

Låt mig lägga mitt huvud på ditt bröst

Håll om mig igen länge länge

Värma mig med längtanskramar

Smek med kärlekskramar

Viska mitt namn

Håll bara om mig

Länge

Länge

Länge




Fri vers av Fånga dagen
Läst 160 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-02 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen