Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kur

han hade bleka kinder och mörk blick
läppar tunna som england

pojkar gråter inte
skrev tatueraren

alla flickor ville rädda honom,
de svarta conversen

med långa fingrar
strök han punk över mitt hår,
magasinsgatan

han, tillgänglig
jag blondare än timotej
men mörkare än sanningen

i hånglande busskurer
växte vi

där ingen gick av
gick vi heller aldrig på

ändå, var det han som
räddade mig






Fri vers av ellevis
Läst 384 gånger
Publicerad 2009-09-15 11:22



Bookmark and Share


  wayward - taiga
gud, dej saknar jag på riktigt

vilken dikt, kom igen med ordena. please.
2010-09-04

  Ulf Lagerholm
"läppar tunna som england"

jojo, jag tackar jag


gott berättat, och slutet blev ju ett med knorr, litt överraskande
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

ellevis
ellevis