Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omtagning


vinet gjorde våtare än vatten
utslagna näckrosor, läppar mot krökta linjer
en lodrät mot en vågrät
kom vi att sticka knullandet, i natt
din tunga mot min ryggrad
min mun omslutande vårdande
tvivlens substanser
någonstans möttes vi mer än en gång,
flod, ett kretslopp att ta om och om




Fri vers av ellevis
Läst 343 gånger
Publicerad 2009-06-13 12:04



Bookmark and Share


  stella
En vårdande mun..vilket snyggt uttryck...att jag inte kom på det själv!!!
2009-06-13

    deb8
Me like....en lodrät mot en vågrät, sounds like you´ve been there?! Jag säger bara sax, sten eller påse...

Grymt skön liten dikt som lämnar mycket åt den ändlösa fantasin. Finns något vemodigt och djupt kärleksfullt i texten som en våg av älskog bortom...
2009-06-13

    Trast
Skön dikt.
2009-06-13

  Ulf Lagerholm
jag tycker mycket om känslan innanför, bortom själva den ömsesidiga och påtaglia påsättningen
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

ellevis
ellevis