Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

händer



jag kan inte annat än fråga,

tala hans kropp med mina händer

han är vacker, kåt

svarar mig med gåshud, särande

jag skulle kunna gå vilse här, i detta sköna

blir våt när han ligger blank och hård i min mun

suger jag slickande

någon kommer

med fingrar mellan läppar




Fri vers av ellevis
Läst 356 gånger
Publicerad 2009-07-26 12:31



Bookmark and Share


    Trast
Ovanligt smaklig dikt.
2009-08-01

    deb8
Blött och halt så det rinner ur skärmen. Får associationer till när jag var ute med mina gummistövlar sist och fiskade....NICEYNICEY!!!
2009-07-26

  stella
Oj va hett...
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

ellevis
ellevis