Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakifrån

det var när han låg där i sommargräset
med ett strå i sin vippande mun som han
lite mjukt och ömt undrade om inte jag
ville flyga drake, hur då menar du, frågade
jag, jo, som att du tar av dig alla dina kläder
och lägger dig naken här, bredvid,
så att solen kan värma dig, så att jag sedan
kan ta dig, sådär eldigt




Fri vers av ellevis
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-26 17:48



Bookmark and Share


  stella
Javisst säger man då...;)
2009-07-26

    resilient
ja vilken tjejtjusare. Gillar hur du inte skriver läsaren på näsan vad du tyckte om hans replik. För en sådan replik kan man ju tolälska en dag och avsky en annan.
2009-06-28

    deb8
Denna får mig att skratta och se otroliga bilder...snyggt!
2009-06-27

    Trast
Alldeles förtjusande episod! Får mig att i all ödmjukhet minnas en av mina egna haikuer.
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=571565

2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

ellevis
ellevis