Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

denna stund

Fågelkvitter

ljuset
som sipprar
in

mellan
gardinerna

jag

skriver

tar
in

nya intryck
ljud
dofter

att
leva

nu

denna
stund

här.




Fri vers av Desire'e
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-03 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e