Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggtråd

Jag lindar nu taggtråd runt mitt hjärta..
Jag vill inte vara din vän..

jag e inte ute efter att vara vän..

jag vill tillhöra någon...jag vill ha någon..

jag spottar på din vänskap..

detta skadar mer än de hjälper..

jag vill ha någon att älska..någon att dela kärlek med..


inte vara nåns jävla leksak..jag behöver mer än kramar förhelvete!!

jag vill ha det du aldrig kan ge mej...

jag borde göra slut på detta nu..

innan det gör för ont...

jag lindar in mitt hjärta i taggtråd....


jag lindar in dig min kära "vän" i Gunnebo stängsel å slänger dej i helvetes gapet..

Jag tog ner min gard till ingen nytta alls..

jag lindar in hjärtat i 4varv taggtråd nu..

spottar på din vänskap som leder ingenvart

raserade en del av muren för min kind mot din..

när jag egentligen ville Ha dej mellan mina lakan och trycka min i botten på din och höra dej stöna Äntligen...


så hade jag dej mellan mina lakan kind mot kind och du säger jag är en fin vän...



Nu sitter jag här istället ensam i misär och lindar in mitt hjärta och min kuk i taggtråd...




Fri vers av WhiteTrashBastard
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-03 17:50



Bookmark and Share


    C3H5(NO3)3
ja den där satans taggtråden har man rullat sig ett par hundra varv i nu...

håller med dig.
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

WhiteTrashBastard
WhiteTrashBastard