Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att finna sig själv kräver tid.........men vinsten är stor!!


Spegelbilden



I tillitens tecken

finns inga
ovälkomna hinder

du finner en
inre kraft

som saven om våren
nykyssta läppar

fångar din innersta
känsla av tro

på vad som gömmer sig
i varje andetag

du ler av förundran

att varje blick du
hitills mött

har varit din

egen spegelbild

som nu går förlorad

i det sanna väsen

som är Du!










Fri vers av Karin Rosberg
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-03 17:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja så sant..det tar tid..en oändlig tid..men när dagen kommer
är den gull värd som du säger..och som du diktar om med stor känsla här..så befriande underbar poesi!tack
2009-05-06

  Fredrik P. VIP
intressant poetisk
reflexion om det
egna jaget. att
möta sig själv
på nytt är som
att möta våren...
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg