Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyra fingrar och en tumme

 

det händer

     att jag tänder

på händer

          mer än tänder..

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 296 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-09 21:18



Bookmark and Share


  Anders P VIP
en ordlek som manar till tolkning.
2009-05-09

  Night Soul Woman
10 fingrar:)
2009-05-09

  Night Soul Woman
Hehehe tanken är snabbare än kroppen:) öh eller . . . vänta

Det händer att jag tänder på händer mer än (jag)tänder (på vad som händer?)

eller

Det händer att jag tänder på händer (som) mer än tänder (på mig)
än vad som verkligen händer:D

*hihi*
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol