Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar och förhoppningar om kärleken

I natt krossade
jag en ung mans
drömmar och förhoppningar
om kärleken

Jag förstår nog
jag har själv känt som honom
blivit krossad
förstörd
sliten i stycken

Hans kärleksförklaring till henne
var till orden inte den vackraste
men uttrycket och känslan
visade vad han hållt inne

och vad är vackrare än genomärlig kärlek
den som inte uttrycks i ord


I natt krossade
jag en ung mans
drömmar och förhoppningar
om kärleken

när jag kysste den kvinna han hade
lämnat en plats för i hjärtat

och jag såg honom falla isär

om han bara berättat
sagt till

innan det var för sent för hans
drömmar och förhoppningar
om kärleken

och min skuld




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-03 19:53



Bookmark and Share


  Aida*
Jag vet inte vad det är för relation mellan dig och ditt tangentborg och jag skulle ivrigt gärna vilja bli inbjuden i en trekant.

Det är något med dig och ord, jag blir helt tagen
över din röda tråd, över din förmåga att göra beskriva en nu mera vardaglig händelse till en Shakespeare-roman.
Och nej, jag överdriver inte.
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér