Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stängda dörrar en stängd mun.

Går bakvägen slingrar dig in igenom ett litet litet hål.

Bearbetar sakta det som betyder mest

för att komma åt och för att få som du vill.


Plastar in och fryser in, det värkande inuti.

Dagarna och nätterna har varit både ljusare och lättare

än vad de är nu.


Vrider det finaste du har till det vidrigaste som finns.

Förstör det för att kunna må ett uns bra?


Ropar på hjälp genom stängda dörrar en stängd mun.


Det som skapas av ondo får inte önskad reaktion.


Långt inne i någon finns det bästa, men i vilken är inget jag minns.


Är rakare mot mig själv än vad mitt hjärta klarar av.





Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-03 20:35



Bookmark and Share


  TheaK
Du är klok vännen. Ta till vara på det. Och jag tror fortfarande att du kommer att träffa någon.
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean