Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror på paradiset



Det lever
andas
rör sig
och
får mina
celler
att dansa
pardans

Jag vet
vi har mötts




Fri vers av rocksolid
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-03 21:38



Bookmark and Share


  Ewa Flower
Fint! Jag tror också på paradiset!
2009-05-04

  Cosmic Johanna
En fin hoppfull värld du förmedlar,

det gör gott att få höra att paradiset hittats

trots alla kvällstidningar:-)

applåder!
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

rocksolid
rocksolid