Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Russinhjärta

Mitt hjärta ser ut som ett russin

På utsidan skrumpet och dött

Men inuti är det fortfarande sött

men det finns bara ett, inte ett dussin




Fri vers av rocksolid
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-22 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rocksolid
rocksolid