Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Ewa


Förtryck lever vidare

från far till son

generation efter generation

från förtryckare

till offer

tills det är nog!




Fri vers av rocksolid
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-11 11:59



Bookmark and Share


  Ewa Flower
Tack, ja nu är det fanemej nog!
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

rocksolid
rocksolid