Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglademoner


Er dopfunt släckte inte min glöd

ert vigvatten var verkningslöst mot min eld

spar det för att tvätta rent och hela

alla sår ni givit de ni kallat

häxor och kättare

och alla de ni bränt på bål i kyrkans namn

Amen




Fri vers av rocksolid
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-10 11:21



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Bra att liva upp medeltidens föräderi.

Bra titel också!

applåder!
2009-07-16

  Rockalex
Väl formulerat

när förstår dom vinken
2009-07-15

  Ewa Flower
Starkt skrivet!!!Så många som fått brinna i kyrkans namn!!!

Jag tänker att det måste vara många som behöver upprättelse från kyrkan!

Jag hoppas att människor ska våga vakna upp till verkligheten och ta reda på sin egen historia med sig själva och kyrkan! Så många människor går omkring och halvsover sig igenom livet och det gör mig ledsen!
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

rocksolid
rocksolid