Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego


Kärleken är för stor för

att få plats i en

kropp

Därför måste man dela

den med alla nära och kära

Gör man inte det kommer man

att kvävas

av egenkärlek




Fri vers av rocksolid
Läst 395 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-13 12:13



Bookmark and Share


  L.byström
filosofisklustig verklighet!
2009-10-08

  Ewa Flower
Ja så är det! Min pappa är ett väldigt bra exempel på det!

Fint skrivet!!!
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

rocksolid
rocksolid