Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spikmattan



Våra gräl river upp

gamla sår

och skapar nya

lite grand som att nysa

på en spikmatta




Fri vers av rocksolid
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-29 16:46



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Stark text rent visuellt och symboliskt

med både humor och allvar.

Applåder!
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

rocksolid
rocksolid