Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppgörelsen med Martin Luther

Jag sliter och släpar med dig, Martin

Du får mig att kämpa och sträva, Martin

Du vill att jag ska överträffa mig själv dagligen, min vän Martin

Men nu skiter jag i dig och din slit för jag är fri i anden och det ska min kropp

med få vara

fri som konsten själv!
















Fri vers av rocksolid
Läst 319 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-03 22:14



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, fri i anden och i själen når vi in i oss själva

bra återgett och fint beskrivet

önskar dig allt fint så
2009-05-07

  Ewa Flower
Jag skiter också i honom! Så skönt att vi iallafall är två som gör det! Härligt och befriande att läsa!
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

rocksolid
rocksolid