Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när folk bara går iväg utan att säga hejdå


ingenting

det var länge sen, över ett år sen, jag vet.
spelar det värkligen ingen roll endå?
det var så mycket kärlek men glaset kanske är smutsigt. kommer jag att sakna dig?
ibland räknar jag, en tjugoåttondel av mitt liv från födsel till idag. så mycket tid gav jag dig. på 14 år är det ganska mycket



vi ses nån dag




Övriga genrer av viunderregnmolnen
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-04 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viunderregnmolnen
viunderregnmolnen