Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enbart mitt ansvar

jag andas
sakta

sträcker på
mig

ler
förnöjt

ser
solen

solens första
strålar

genom persiennerna
och även
genom gardinerna

ljuset
väcker mig
sakta

vaknar till
liv

efter timmar
av sömn

drömmar som sakta
släpper mitt
sinne

en ny
dag

nya
möjligheter

mitt
liv

nytt ansvar
för denna
dag

inte någon annans
ansvar nej enbart
mitt ansvar

för mitt
liv
och mina
val.




Fri vers av Desire'e
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-04 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e