Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

går nyfiket forskande längre in

Ser in
mellan träden

något rör sig
snabbt

spelar mina ögon
mig ett spratt

nyfiket
jag närmre går

det är varmt i solen
lite kyligare nu

går nyfiket
forskande
längre in

ser mig hastigt
tillbaka
ser ljuset
solens värme

men det dunkla
det gömda
det lockar

glömmer bort värmen
jag dras som i trans
in i det lite mörka

det hemlighetsfulla
det fördolda

mörkret
sluts omkring mig
som en trygg famn

jag längre
djupare

tränger in
glömmer det som
jag varit

en värld
en helt ny värld
ligger där framför mig
okänd

jag tryggt
fortsätter vidare
in.




Fri vers av Desire'e
Läst 189 gånger
Publicerad 2009-05-04 20:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns erbjudanden större än vi kunnat ana.
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e