Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andrum

Man hoppas på det omöjliga,
drömmer om superkrafter
Låtsas att man kan flyga, blundar.
Springer och hoppar.
Hoppar jag inte ovanligt långt?
Går jag inte i självaste luften?
Får fäste i det osynliga, upphäver tyngdlagen.
Försvinner i sekunder,
flyter över och in i andrum.
Dit spökena bär mig.
Bär mig dit därifrån jag kom.




Fri vers av Joel Munther
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-04 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joel Munther
Joel Munther