Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt mål

att slutligen dö




Fri vers av bögpoesi
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-05 16:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Jesus sade till henne: Jag är uppståndelsen och livet; den som tror på mig, han skall leva, om han än dör,
och var och en som lever och tror på mig, han skall icke dö evinnerligen. Tror du detta?" Joh.11:25,26
2009-06-09

  Lejonhjärtas poesi
Och det härliga är att intill dess så kan vi inte undgå livet!
2009-05-10

  Redeemer
Ja, det är ju det enda som är absolut säkert!

Överraskande text till den titeln!
2009-05-05

  peter markurth
ja vad annars?
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi