Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt kladd

Lyckan kommer lyckan går..

jag river fingrarna längs tapeten...
.
Jag tävlar mot tårar...

jag låter dej ta av mej fast jag inget har kvar,,

dina läppar...nu

jag tävlar mot tårar

när är det min tur..

lyckan kommer lyckan går

när jag öppnar mej springer du bort..

att inte vara älskad eller att älska för mycket...

kl är 02.15 och lika meningslöst som igår..

jag vill så gärna fly..men jag sitter fast..

jag får nog 5år från nu gifta mig med dej ångest..

och massor med barn ska vi ha..

agorafobi...panikOskar...dotter och son

Jag tävlar mot tårar..




Fri vers av WhiteTrashBastard
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-05 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WhiteTrashBastard
WhiteTrashBastard