Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Mina tankar är fantastiska

Ena stunden sysslar de med att greppa en tidtabell eller något annat praktiskt

för att lite senare konstatera

att vi två är en organisk maskin med kuggar anpassade exakt efter varandras längtan

mina tankar är som vagabonder i kosmos

man vet aldrig var de är












Fri vers av rocksolid
Läst 310 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-05 09:25



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket bra dikt,

den rymmer livets rymder och oförutsägbarhet.

bokmärker*
2009-05-13

  Maria Natasja
"Vagabonder i kosmos" braaaa!
2009-05-10

  Ewa Flower
Din dikt är också fantastisk!
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

rocksolid
rocksolid