Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förändring..

 

det blev svalare efter regnet

lättare att andas och lugnare i sinnet

 

det jag ser och känner

blev också mycket lugnare

 

stilla på gatorna

fukten ligger kvar

 

du blev lugn och glad också

märkligt vad rofyllt det blev

 

nu ler jag igen




Övriga genrer av micke marin
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-05 13:54



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Skönt.
2009-05-05

  Blåbäret
känner mig precis som nygråten och lätt till sinnet när jag läser
när det tunga lyftas av och man fått vält det klart omkring sig, släppt ut känslorna och ser allt med helt nya ögon

mycket skön och bra läsning!
2009-05-05

  korpfjäder
lite som Nalle phu igen... att godmodigt titta på sig själv och omvärlden och konstatera att det lilla i livet är det som är själva livet. Du är bra på det du.
2009-05-05

  Carola Zettergren
HÄRLIGT!!!
2009-05-05

  Fånga dagen
fint skrivet
men jag känner mig tvärtom idag väldigt nedstämd
mvh Anna-Karin
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin