Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi går på lina



Vi går på lina

ibland

ordagrant

ibland bokstavligt




på trottoaren

på toaletten




& det är svårt att inte tappa balansen

när jag vet hur många mil det är om jag faller till marken



Rädd för att falla

rädd för allt & alla




Släpper orden

dunstar från jorden




hem

hemma




Lämnar den här planeten

Sitter fast djupt djupt i smeten




Sitter fast i negativexstas

det förblir längtan på kemiskt knas







Allt går på Lina

ordagrant

eller

bokstavligt





Men berätta nått jag inte vet

din hemligaste hemlighet





Något känns som det ljuvaste smek

när vi blir fria ska allt bli till lek







Blå!



Vi

är

redan


FRiA!




Övriga genrer av Troll ॐ
Läst 527 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-05-05 15:55



Bookmark and Share


  När vi blir strukturer
Riktigt bra ord för mig just nu. Fint.
2009-05-10

  1up
Hell yeah, starkt poetat utan att tappa balansen!
2009-05-10

  en_kaospassagerare
den hær var helt sjukt jævla bra! BOKMÆRKT!!
2009-05-10

  Bjarne Nordbö
Walk the Line, feel fine. And .......meet the fear.
2009-05-09

  blaite
Shit va du e bra...
2009-05-07

    ej medlem längre
Wow...
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ