Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om livet...


Bak och fram...

 

 

Hur skulle det vara

 

om man tog ett steg bak

såg livet i repris

om så bara för en sekund

 

eller

 

om man ställde sig på händer

och såg livet

från ett annat håll

 

eller

 

man vände fötterna

bak och fram

 

vore det annorlunda då?

 

funderar




Fri vers av ia VIP
Läst 533 gånger
Publicerad 2005-09-19 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP