Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enhanda ord

Hävstångsförsök med ett glas rödvin över tangentbordet
Och jag drömmer mig hem till dig
Stirrar mig rödgråten in i tangentflosklerna för ordet
Det jag vill finna för dig
Bälgar i mig för att fylla den ordlösa mun
Vill vara nära dig
Glutturalt kluckande, ett hum
kommer för dig




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-09-20 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön